Obisk v svetu masažnih zgodbic

po TSMP programu

  • Poteka pod vodstvom certificirane inštruktorice.
  • Poteka on-line ali v živo, ob dogovorjenem terminu.

O masažnih zgodbicah…

Kaj doživimo in prejmemo na prvem obisku?

Na prvem obisku vam predstavim Svet masažnih zgodbic in vas priučim vseh 10 masažnih gibov. Predstavim in demonstriram 3 zgodbe, pesmi ali pravljice, ki jih skupaj izberemo ob prijavi.

Po pošti prejmete:

  • zapise izbranih masažnih zgodbic (besedilo s simboli),
  • knjižno kazalko z imeni in simboli vseh masažnih gibov,
  • A4 list nalepk s simboli, s pomočjo katerih lahko ustvarite svoje masažne zgodbice.

* Opomba: Obiski v svetu masažnih zgodbic vam omogočajo uporabo masažnih zgodbic v domačem okolju.

V kolikor bi želeli masažne zgodbice uporabljati v okviru vaše dejavnosti ali v službenem okolju, je potrebno opraviti izobraževanje za certificiranega inštruktorja masažnih zgodbic.

Za več informacij o izobraževanju mi pišite na info@hiskasrcnihdotikov.si ali pokukajte na www.storymassage.co.uk.

Kaj ponujajo naslednji obiski?

Na naslednjih obiskih ponovimo vseh 10 masažnih gibov, nato pa vam predstavim in demonstriram nove zgodbice, pesmice ali pravljice.

Po pošti prejmete:

  • zapise izbranih masažnih zgodbic (besedilo s simboli).

Na vašo željo lahko ustvarim personalizirane zgodbice ali zgodbice na posebno tematiko po vaši izbiri (npr. za rojstni dan, za spodbudo, soočanje s strahovi itd.).

Katere zgodbice lahko uporabimo?

Masažne zgodbice si lahko izmislimo in zapišemo sami ali pa prilagodimo že znana besedila (zgodbe, pravljice, pesmi, rime). Izberemo in prilagodimo lahko otrokove najljubše, lahko pa ustvarimo zgodbe na določeno vsebino (glede na potrebe) in tematiko. Lahko celo zapišemo besedila, ki temeljijo na učnem načrtu in na tak način približamo učno vsebino. Masažne zgodbice so lahko tudi personalizirane.

Za koga so primerne?

Primerne so za posameznike vseh starosti in sposobnosti.

Kako dolgo traja masažna zgodbica?

Masažne zgodbice so lahko različno dolge. Od kratkih rim in pesmic, do dolgih zgodb in pravljic. Odvisno od starosti otroka, namena in okoliščin.

Kdo lahko izvaja masažne zgodbice?

Masažne zgodbice lahko za osebno uporabo izvaja kdorkoli, ki je spoznal 10 preprostih masažnih gibov. Izvajajo jih lahko odrasli otrokom ali obratno ter otrok otroku – lahko v dvojicah ali skupinsko, v vrsti ali v krogu. Ključno je, da nikoli ne pozabimo na prošnjo za dovoljenje za dotik in zahvalo ob koncu dejavnosti.