O nas

Moje ime je Katja.

Imam najlepši naziv na svetu, saj mi je dano biti mama Evi, *Alji, Tinkari in Nejcu.

Sem navdušena raziskovalka povezanosti in odnosa z otrokom, jezikov ljubezni, dotika in njegovih mnogoterih blagodejnih učinkov ter različnih tehnik sproščanja. Zaljubljena sem v delo z otroki in sem zagovornica njihovega skladnega in celostnega razvoja. Sem optimistka, ki iskreno in z vsem srcem verjame, da je vse mogoče, če so naše namere iskrene in izhajajo iz čiste ljubezni.

Ponosna sem, da sem certificirana inštruktorica masaže za dojenčke po mednarodnem IAIM programu in certificirana inštruktorica masažnih zgodbic po TSMP. Pridobila sem tudi certifikat za izvajanje refleksne terapije za otroke z razvojnimi in učnimi težavami po metodi SorensensistemTM in opravila različna izobraževanja za učiteljico joge za otroke. Radovednost me spodbuja k stalnemu pridobivanju znanj, spretnosti in izkušenj, na podlagi katerih kreiram svoje poslanstvo, poslanstvo ljubezni.

Moja namera namreč je, da bi s pomočjo srčnih dotikov in dotikov srca, pomagala in spodbujala k skladnemu in celostnemu razvoju otrok, ki jim bo omogočal, da ostanejo v stiku s seboj in (za)cvetijo v vsej svoji nepopolni popolnosti.

Tina.

Mamica dvema sončkoma. Piki in Jakobu. Čudovita duša, ki z vsem svojim bistvom živi in med vsemi nami širi hvaležnost. Moja draga sestrična.

Ona je tista, zaradi katere je Hiška srčnih dotikov zaživela v čudoviti obleki. Ona je tista, ki čutno in skrbno, z izjemno ljubeznijo skrbi za našo podobo.

Več o Tini na www.hvalabodovolj.si.

Hiške pa seveda ne bi bilo brez vseh vas.

Prav vsak izmed vas namreč predstavlja pomemben, enkraten in neponovljiv košček mozaika, ki sestavlja našo zgodbo. Srčen hvala, da omogočate, da moje poslanstvo, poslanstvo ljubezni, lahko živi.