O karticah – pogled strokovnjakinje

O karticah – pogled strokovnjakinje

Kartice spodbudnih misli za otroke so nastajale zares predano in s posebno skrbnostjo. Preden se je njihov proces rojevanja zaključil, je bilo izjemnega pomena, da so bile misli prebrane in sprejete kot ustrezne tudi s strokovnega vidika – čeprav kartice niso (niti ni bil namen, da bi bile) terapevtski..

Sr(e)čni otroci

Sr(e)čni otroci

Otroci so naša prihodnost.
Otroci so tisti, ki bodo kreirali svet, v katerem bomo živeli.
Sr(e)čni otroci, sr(e)čen svet…

Izkušnja ljubečega dotika, ki izraža starševo brezpogojno ljubezen, varnost in toplino, je za dojenčka neprecenljivo darilo, ki traja vse življenje.

Katja Rinc
Koristi masaže dojenčka

Koristi masaže dojenčka

Masaža dojenčka ima lahko, če jo izvajamo redno, glede na pripovedovanje staršev in strokovne raziskave, mnoge koristi in prednosti; tako za dojenčka kot starša, pravzaprav pa tudi za celotno družino in družbo na splošno…

Hiška srčnih dotikov je priložnost, da našim otrokom, od rojstva naprej, omogočamo, da ohranjajo čisto ljubezen, da začutijo, da se spomnijo, da ostanejo v stiku s seboj. Priložnost, da se razvijajo celostno in skladno, da bodo lahko cveteli; prav vsak izmed njih.

Vizija
Dobrodošli

Dobrodošli

Zelo sem vesela, da ste našli pot do Hiške srčnih dotikov in z vsem srcem hvaležna, da ste ostali. Skupaj lahko napišemo čudovito zgodbo…
Load more