Dobrodošli

Zelo sem vesela, da ste našli pot do Hiške srčnih dotikov in z vsem srcem hvaležna, da ste ostali. Skupaj lahko napišemo čudovito zgodbo.

Se sprašujete zakaj Hiška? Zakaj srčnih dotikov?

Ob besedi hiška pomislim na dom, na kraj, kjer smo brezpogojno ljubljeni in sprejeti. Kjer smemo biti to, kar smo. S srčnim dotikom pa sem želela izraziti ljubeč, spoštljiv in blagodejen dotik ter hkrati dotik, ki se dotakne srca.

In to je moj namen.

Ustvariti okolje, kjer se bo prav vsak počutil prijetno, sproščeno in sprejeto. Prostor, kjer bomo s srčnimi dotiki in dotiki src udejanjali poslanstvo ljubezni.

V naših življenjih je vse več izzivov. Zmeraj več izzivov pa je postavljenih tudi pred naše otroke … Rodijo se nebogljeni, a polni čiste ljubezni. In če jih skozi življenje spremljamo s tem v mislih, bodo znali ljubiti sebe in z ljubeznijo delovati v odnosu do sočloveka in do narave. In če bodo delovali iz ljubezni, sem prepričana, je prihodnost svetla.

Žal pa se vse pogosteje opazi, da s(m)o pozabili na ljubezen. Na bistvo, ki je od rojstva vtkano v sleherno celico in atome naše biti. Vem, da je tam še zmeraj, le umaknila se je drugim vrednotam, ki so v zadnjem času preplavile sodobno družbo in potrpežljivo čaka, da jo povabimo, da vodi.

Vizija

Hiška srčnih dotikov je priložnost, da našim otrokom, od rojstva naprej, omogočimo, da ohranjajo čisto ljubezen, da (za)čutijo, da se spomnijo, da ostanejo v stiku s seboj. Priložnost, da se razvijajo celostno in skladno, da bodo lahko (za)cveteli – prav vsak izmed njih. A potrebujejo nas, da jih spodbujamo in jim pri tem pomagamo, predvsem pa, da jih brezpogojno sprejmemo – da jih zares vidimo in slišimo. In ker se zavedam, da moramo, da bi to lahko uresničili, biti dobro tudi straši (ki se mnogokrat sami znajdemo v stiski), v Hiški na vas nismo pozabili.

V ta namen vas lahko povabim na tečaj masaže dojenčkov in na obisk v Svet masažnih zgodbic. Kmalu pa se veselim novih programov in delavnic, ki jih kreiram za vas. V njih bom združila znanja in spretnosti, učinkovite preizkušene prakse in tehnike, skozi katere bomo lahko skupaj uresničevali poslanstvo in vizijo Hiške.

Ostanimo v stiku, da boste obveščeni o novostih.

Vabljeni v Hiško srčnih dotikov, kjer vas odprtega srca in z ljubeznijo sprejmem

Katja